Pintér Ádám a Heraklész edzőtáborban!

 Pintér Ádám,egyesületünk serdülő korosztályú versenyzője,akit előző évi eredményei alapján beválogattak a Heraklész Bajnok programba. A keret tagjaként két hetes edzőtáborban vehetett részt edzőjével, Balogh Jánossal az észak-olaszországi Lignanoban. Kiváló körülmények között tréningezhettek március 9-22-e között: napi két úszóedzés mellett konditermi munkát is végeztek. Az edzőtábor abban is különleges volt, hogy két válogatott paraúszó: Konkoly Zsófia (paralimpiai bronzérmes) és Iván Bence (Európa bajnoki ezüstérmes)  a technikai edzéseken csatlakozott az utánpótlás korú sportolókhoz, akik így bepillantást nyerhettek a mozgássérült sportolók felkészülésébe valamint kölcsönös barátságok alakulhattak ki.

A kemény munka mellett azért,- a kiváló helyszínből adódóan- jutott idő kikapcsolódásra is: tengerparti sétákra, volt edzők-tanítványok focibajnokság és lehetőségük nyílt ellátogatni Velencébe is!

Az edzőtábor remek lehetőség volt, nagy élményt jelentett mind Ádám, mind pedig edzője számára! Köszönjük a lehetőséget a Magyar Úszó Szövetségnek és reméljük, hogy még sok hasonló élmény vár fiatal tehetségünkre!

 

Pintér Ádám a Heraklész edzőtáborban!